به گزارش اینترمگ: حبیبی کسبی: «مومنی شریف» هم مومن است و هم شریف/ ضرورت ورود حوزه به فعالیتهای نوین فرهنگ و هنر محمود حبیبی کسبی از شاعران کشورمان در گفتوگو با خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس درباره عملکرد ۱۰ ساله محسن مومنی شریف در ریاست حوزه هنری اظهار داشت: آقای مومنی شریف حدود ۱۰ سال ریاست حوزه را عهدهدار بودند و من توفیق داشتم در این سالها خدمت ایشان باشم. هرچند پیش از آن هم حدود[…]
به گزارش اینترمگ:
حبیبی کسبی: «مومنی شریف» هم مومن است و هم شریف/ ضرورت ورود حوزه به فعالیتهای نوین فرهنگ و هنر
محمود حبیبی کسبی از شاعران کشورمان در گفتوگو با خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس درباره عملکرد ۱۰ ساله محسن مومنی شریف در ریاست حوزه هنری اظهار داشت: آقای مومنی شریف حدود ۱۰ سال ریاست حوزه را عهدهدار بودند و من توفیق داشتم در این سالها خدمت ایشان باشم. هرچند پیش از آن هم حدود ۵ یا ۶ سال، مدیر مرکز آفرینشهای ادبی حوزه بودند و باز هم در آن چند سال در محضر ایشان بودم، بنابراین مدت آشنایی بنده با آقای مومنی به بیش از ۱۰ سال میرسد.
وی ادامه داد: کار با آقای مومنی از چند جهت مطلوب بود و این جهات موجب شد او گزینه خوب فرهنگی بوده و همچنان باشد، چرا که علاوه بر اینکه مدیر مدبر و کاربلد است، دستی بر آتش هنر و ادبیات هم دارد. او نویسنده خوبی است و چند کتاب از او تاکنون منتشر شده است که از آن جمله میتوان به کتاب «در کمین گل سرخ» درباره زندگی شهید صیاد شیرازی یا «زمانی برای بزرگ شدن» اشاره کرد و گفت آقای مومنی گزینه مناسب و مفیدی برای حوزه بودند.
حبیبی با بیان اینکه مومنی شریف پلههای مدیریت را یکان یکان طی کرد، گفت: او ابتدا در کارگاه قصه و رمان مسئولیت داشت و سپس قائم مقام مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری شد، پس از آن مدیر همان مرکز و در ادامه ریاست حوزه هنری را عهدهدار شد. شاید یکی از دلایل موفقیت آقای مومنی این باشد که به جهت رشد پله به پله، او با ارکان و شرایط حوزه هنری به خوبی آشنا بود. علاوه بر شرایط کاری اداری و هنری به لحاظ شخصی هم آینه تمامنمای نامشان بودند؛ «هم مومن» و «هم شریف»؛ فکر نمیکنم فردی باشد که بگوید جز ایمان و حسن خلق چیزی از آقای مومنی دیده باشد. همچنین انسان بسیار بامحبت مومن و ولایی هستند. در واقع «جمعالجمع» مکارم و محاسن اخلاقی و کاری او موجب شد ۱۰ سال در حوزه هنری دوام بیاورد و بتواند به خوبی کشتی فرهنگ و هنر را در موج خروشان و در موقعیتهای مختلف هدایت کند.
این شاعر در پاسخ به اینکه مهمترین و اساسیترین کارهای بر زمینمانده حوزه هنری چیست، تصریح کرد: هر چقدر هم در زمینهای کار کنید همواره میتوان متوقع بود و گفت کارهای بزرگتر هست که میشد انجام داد. انسانهای کمالگرا معمولا از خود راضی نیستند. اگر به قله هم برسند باز میگویند میتوانستیم مسیر بهتری را طی کنیم. با این همه، اهالی فرهنگ و هنر بهتر میدانند حوزه هنری و تمام کشور با مشکلات مالی مواجه است و خیلی کارها که در فراغ بال میشد انجام شود با مشکلاتی همراه شد، اما در زمینه کارهای بر زمین مانده شاید بتوان به موضوع فعالیتهای نوین فرهنگی هنری اشاره کرد. حوزه میتواند به فعالیتهای نوین فرهنگ ورود کند و به جنبههای نوین فرهنگ و هنر بپردازد تا به فراخور مطالبه جوان ایرانی کار را پیش ببرد. در این صورت دایره مخاطبانش نیز گسترش مییابد.
وی با بیان اینکه با کتابهای الکترونیک کم و بیش این کار آغاز شده، گفت: تولید کتابهای صوتی و دیجیتال از ساحتهای نوین نشر است، اما شاید در طول این سالها به جهت مشکلات، امکان اینکه این گونه فعالیتها به اوج خود برسد محقق نشد، اما امیدواریم در ادامه مسیر به اوج برسیم.
حبیبی کسبی در پایان خاطرنشان کرد: برای بنده به عنوان عضو حوزه هنری افتخاری بود در رکاب آقای مومنی باشم تا خدمتی به فرهنگ ایران انجام دهم.
انتهای پیام/