به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، نصرتالله لطفی قائممقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، پیش از ظهر امروز(سهشنبه ۳ تیرماه) در نشست خبری اعلام برنامههای هفته حقوق بشر آمریکایی و در آستانه سالروز شهادت آیتالله دکتر بهشتی و یاران ایشان، شناخت دشمن و شیوههای دشمنی را حائز اهمیت دانست و گفت: واقعیت این است که سالیان سال، ما دشمنان عنودی داشته و داریم. وی آمریکا را دشمن شماره یک ملّت ایران و بشریت دانست و درباره ابزارهای دشمنی[…]
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، نصرتالله لطفی قائممقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، پیش از ظهر امروز(سهشنبه ۳ تیرماه) در نشست خبری اعلام برنامههای هفته حقوق بشر آمریکایی و در آستانه سالروز شهادت آیتالله دکتر بهشتی و یاران ایشان، شناخت دشمن و شیوههای دشمنی را حائز اهمیت دانست و گفت: واقعیت این است که سالیان سال، ما دشمنان عنودی داشته و داریم.
وی آمریکا را دشمن شماره یک ملّت ایران و بشریت دانست و درباره ابزارهای دشمنی این شیطان بزرگ گفت: ادعای دفاع از حقوق بشر، مهمترین ابزار آمریکا برای جنایتهایش است. در حالی که بیشترین ناقض حقوق بشر چه در خود آمریکا چه سایر نقاط دنیا، آمریکاست.
لطفی ادامه داد: آمریکا در حالی ادعای دروغین دفاع از حقوق بشر را دارد که پرونده این کشور به لحاظ نقص حقوق بشر در آمریکا به وسیله آمریکاییها در دنیا از همه کشورها بیشتر و پرونده بسیار سیاه و کتاب قطوری است.
وی افزود: به دلیل ضعف دانش ما از جنایات آمریکا بر ضد ملتهای ستمدیده و کوتاهی نخبگان در معرفی چهره حقیقی این چپاولگر بدعهد، برخی آمریکا را انسانهای مدعی تمدن، آزادی و حقوق انسانی میشناسند.
قائممقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با بیان اینکه باید خود را از حالت انفعال خارج کنیم و با تبیین، روشنگری و افشاگری، نسبت به این دشمن انسانیت، حالت تهاجمی داشته باشیم، گفت: آمریکای کنونی که به بهای از بین بردن ۱۵۰ میلیون سرخپوست و ۶۰ میلیون آفریقایی شکل گرفته در طول تاریخ پس از ایجاد، با انواع مداخله از طریق سلطه، استثمار اقتصادی، تهاجم فرهنگی، حمله نظامی، کودتا، تهدید، تحریمهای ظالمانه یا ترور سیاستمداران به سرنگون کردن دولتهای ملی و مردمی اقدام میکند.
لطفی افزود: نقش اصلی در بیش از ۶۲ کودتای صورتگرفته در ۵۰ کشور و یا هزینه کردن ۱۷ میلیارد دلار فقط در یک مقطع زمانی برای کشتار و کنترل جمعیت جهان نمونهای از این نقض جنایتکارانه حقوق بشر محسوب میشود.
انتهای پیام/